Posts

Showing posts from September, 2017

Fangirl mode: Love yourself-Her by BTS

Image
Assalamualaikum and greeting everyone,

As you guys know, I'm a big fan of Bangtan Seonyeondan or Beyond The Scene or simply known as BTS and I really can't help myself to like them. This time, they are back with new mini album "Love Yourself: Her" with the new music video, DNA. There are 9 songs in the album, including a skit- Billboard Music Award Speech.


Let's talk about the title track for the album first. DNA. The MV, the make up and hair are so bright colored styling. Okay, tukar kepada Bahasa Melayu hahahah Adlin suka bukan sahaja sebab warna terang dalam MV, tapi setiap member BTS nampak sangat handsome and their visual are so on point. Namjoon, Jin, Suga, Hoseok, Jimin, Taetae and Jungkook are so handsome and I literally dying for the four minutes and 15 seconds of DNA. Tapi, Adlin tak berapa hype lah dengan lagu ni. Maybe I'm getting older, or maybe kena dengar banyak kali kot. Anyway, let's get started!


Let's start with My Dear Kim Namjoon a…

Random : My life as UNIMAS student!

Image
Assalamualaikum and hello everyone!



Hi kitak orang!
#Adlintryinghardtospeaksarawak

Alhamdulillah, Adlin are now officially become a part of Universiti Malaysia Sarawak (UNIMAS) student. Walaupun sebelum ni Adlin sangat risau nak berjauhan dengan keluarga, I'm still survive here after 9 days in Sarawak. I am still adapting with the environment, terutamanya bahasa dan belajar bergaul dengan orang. Walaupun bahasa melayu Sarawak tak adalah jauh banyak beza dengan bahasa melayu, but I do learnt some new words!

The only reason why I'm writing this is because I'm having a homesick. It's not as serious as I felt back then when I first studied at Perak Matriculation College, but the feeling of missing home lingers in my heart. Sebabkan persekitaran baru, ada benda buat Adlin nak bebel sebab tak puas hati. Ada sesetengah benda Adlin cuba untuk diamkan aje bila tak puas hati, tapi bila call mama dengan papa, memang Adlin mengadu sikit huhuhu

Adlin pun dah mula dua hari kelas, an…