Posts

Showing posts from October, 2015

Review: Innisfree It's real sheet mask - blackberry

Image
Assalamualaikum,
Masa berlalu dengan laju sangat cepat sekarang ni. Peperiksaan yang menentukan masa depan Adlin pun semakin dekat. Tinggal 14 hari sebelum SPM, Adlin pun dah start busy sangat sekarang ni (tapi masih ada masa nak update blog XD)
Okay dalam post kali ni Adlin nak review pasal Innisfree It's real black berry mask. Shout out to my bestfriend, Elis sebab susah-susah bagi Adlin mask ni and suruh Adlin review pula walaupun Adllin busy. Korang boleh follow Elis dekat instagram, ei.lis
Untuk sesiapa yang tidak tahu, Innisfree merupakan salah satu produk Korea yang mampu dimiliki (terutamanya untuk pelajar sekolah yang tak banyak duit macam Adlin) dan kebanyakkan bahan-bahannya merupakan daripada tumbuhan. Sebenarnya ini pun kali pertama Adlin pakai mask jenama Innisfree, selama ini Adlin beli mask dekat Sasa je, jadi Adlin pun sedikit teruja nak try mask ni. 

Tengok depan pun dah comel 

Tak macam product lain, Innisfree It's real ni siap letak english information …