Posts

Showing posts from October, 2017

Review: Peripera Peri's Ink Velvet f/w2016

Image
Assalamualaikum and hello earthling,
I'm back again! Happy October everyone. Hari ni Adlin nak buat review tentang Peripera Peri's Ink Velvet fall/winter 2016 shades. Peripera memang dikenali sebab liptint diorang, dan masa first launched Peri's Ink liptint, semua orang cakap bagus sangat dan tahan lama. Sekarang ni, Peripera dah banyakkan product makeup diorang, termasuklah ada mascara, bb cushion, colour corrector dan beberapa product yang lain.
This time, the release velvet version of Peri's Ink liptint with more MLBB (My Lips But Better) colours. Adlin nak focus dekat dua shades dalam fall/winter 2016 colours iaitu No.6 - Celeb Deep Rose and No.7 - Dollish Beige Rose.

Adlin nak tunjuk packaging dia masa dalam kotak, but I'm so dumb and I throw the box away huhuhu forgive me for my mistake. Tapi dekat belakang kotak tu mostly written in Korean characters (hangul). Even Adlin pandai baca hangul, tapi Adlin tak faham apa yang Adlin baca, so rasa tak guna juga kal…