Posts

Showing posts from 2017

Thank you and farewell 2017!

Image
Assalamualaikum and hello earthling,

My forever love!

Dua hari lagi untuk kita berada dalam tahun 2017, dan akhirnya kita bakal memasuki tahun baru 2018. Tahun baru kali ni lebih bermakna sebab 1 Januari 2018 ialah hari Isnin. A good day to start a new year.

For me, 2017 is a hectic year (every year is a hectic year for me). My life have been upside down like a roller coaster, and I do realise life is a roller coaster after all hahahaha. Ada sesetengah azam yang Adlin berjaya capai, and ada sesetengah benda memang dari dulu tak dapat capai hahaha. Adlin rasa 2017 pun a big year for my favourite boy band,  BTS. Everyone talked about them and I feel like a proud mommy seeing their big achievement.

Adlin summarise-kan apa yang berlaku sepanjang 2017 ye!

February 2017
- Nothing much happened to me as I'm still struggling at matriculation. Tapi, masa ni BTS comeback dengan lagu 'spring day' from album You Never Walk Alone and it is one of my favourite song for 2017. Lirik lagu ni sa…

I am suffering with insomnia!!

Image
Assalamualaikum and Hello earthling,

Lets appreciate the beauty of BTS first!
I am back everyone. Currently waiting for my flight alone at Kuching International Airport. My flight being delay for an hour. So, sementara tunggu tu, kita boleh update blog.
Someone help me! I seriously need some help. Lately (no.. not lately) I have been suffering for insomnia and it is getting bad each day. Adlin dah stay up for more than 36 hours now, and I am still not sleepy. Untuk hari-hari biasa pula, Adlin tidur around 1 am and wake up around 5.30 am.Even Adlin paksa diri Adlin untuk tidur, I end up pandang dinding and syiling lama-lama. 
Its kill me everyone. Otak Adlin sakit sangat sebab tak cukup tidur and my cognition become worst. I started having difficulties to concentrate about my surrounding. Panggil nama orang pun asyik salah je.
Adlin tried some tips from the internet but still the same. Antara tips yang Adlin try: 
1) Dont play with phone one hour before sleep.  - Actually turn of all screens…

Random : Major throwback!

Image
Assalamualaikum and hello earthling, 

This picture is so nice. My seven boys 
Im not feeling well for the past few days. Maybe sebab penat huhuhhu Adlin ni macam ni lah bila dekat minggu study week. Sebab Adlin ada asma, so bila tak cukup tidur ataupun penat sangat, Adlin akan kena attack. Dari zaman matriks lagi. 

3 times Nebulizer in the past 24hours



But, that is not the point of this post. 
Siapa dah dengar lagu With Seoul by BTS? 
With Seoul is a promotion song for Seoul. The music video shows a girl enjoying the beauty of Seoul, and BTS having fun recording the son. Ada scene perempuan tu pergi Namsan Tower, hanok village and banyak tempat menarik lain kat Seoul. 
Adlin is having a major throwback sebab lagu tu. Serious rindu sangat feeling nak tengok tempat orang. Maybe sebab dah lama tak pergi bercuti kot. Padahal kat Sarawak ni pun Adlin belum habis pusing hahahaha
So, disebabkan rasa rindu, Adlin pun bukak balik gallery lama. Cari balik gambar masa kat Seoul.


Please let me here ag…

Review : A love so beautiful

Image
Assalamualaikum and hello everyone,

Adlin boleh cakap yang tahun 2017 merupakan tahun yang paling tak banyak drama Adlin tengok. Adlin rasa tahun ni drama Goblin and The bride of Habaek je yang Adlin tengok. Banyak lagi drama Adlin tak tengok, macam strong woman Do Bong Soon, Weightlifting fairy Kim Bok Joo and many more. 



Lately, I'm into Chinese drama and this one is my current favourite. A love so beautiful (Native title :  致我们单纯的小美好) or also known as our pure little beauty is my first Chinese drama actually. Hahahah 
This story is about Chen Xiao Xi a short, lovely and very positive girl that falls in love with Jiang Chen, a tall, genius boy and she tried everything to pursue him. This story generally about high school love, so mestilah ada love triangle, where ada second lead character and mesti ada side couple (kita panggil apa ye. Second couple in the drama???). 

Adlin tahu cerita ni dari page Chinese Epop bila page tu post behind the scene of the drama. And sejak tu Adlin te…

Random : It's finally December!

Image
Assalamualaikum and hello everyone!

It's the third day of December. Time surely flies really fast as now it is the last month of the year. Sekejap je dah habis bulan November. 
Lagi sebulan dah nak final exam, and banyak lagi yang Adlin belum cover. To be honest, I though degree would be much easier than matriculation. But I was wrong. Dealing with homesick, and a lot and lot of assignment surely different from what I though from matriculation. Masa kat matriks dulu, semua orang cakap "Kalau dah ambil degree nanti kehidupan akan lebih tenang Tak rushing sangat macam kat matriks." Tapi belajar memang kena susahkan. Kalau tak ada kesusahan, mana nak rasa kemanisan dan nikmat belajar. 
Actually, I still wondering why did I publish this post hahahaha So, that's all from me. See you guys in next post!
PS: Siapa tengok MAMA and MMA masa cuti ni. Adlin excited sangat sebab BTS memang 3 awards from MAMA and 5 awards from MMA. Diorang punya stages pun buat adlin tersentuh lag…

Fangirl mode : MIC DROP (feat. Desiigner) [Steve Aoki remix]

Image
Assalamualikum and hello everyone,

MIC DROP BBAM!!
Finally, my favourite song from the album dah keluar pun remix version, and it is with official music video. As one of big fangirl, Adlin rasa sangat busy dengan BTS sekarang hahahah minggu lepas busy sebab AMAs, and minggu ni busy nak fangirl mic drop remix pulak. 
So, mic drop is one of the song from album track Love Yourself album, and currently my favourite jugak lah (semua dalam album tu my favourite actually hehehe). Mic drop ni macam cypher series, so lagu ni dibuat untuk haters. This time, mic drop remixed version courtesy of U.S producer Steve Aoki and collaboration with Desiigner.

Firstly, let's talk about them. As usual, they looks so good I almost cry hahaha Namjoon, Jin, Hoseok, Yoongi, Jimin, Tae and Jungkook looks so fine as usual. Maknae line almost got me heart attack. Jungkook is the golden maknae so I tak heran sangat, Taehyung with bandana wtf so handsome and Jimin why you got no chill!! His jacket got me so an…

Random : What is your name?

Image
Assalamualaikum and hello earthling,

My cutie pie
It has been 2 weeks after my mid semester break, and honestly I have lost all my motivation again hahahaha Last week was freaking busy for me; semua assignment nak kena hantar minggu lepas, quizzes and tests almost every day, presentation lagi, nak catch up BTS sebab diorang semua pergi L.A untuk AMAs lagi hahaha Yang last tu habit tak baik, dah tahu kerja berlambak masih lagi nak luangkan masa sikit untuk BTS. 
Anyway, minggu lepas, ketua untuk kumpulan BTS, Kim Namjoon tukar stage name dia. Sebelum ni dia guna nama 'Rap Monster' dan dia nak tukar kepada 'RM'. Boleh baca kat article Soompi ni untuk tahu dengan lebih lanjut. 
click untuk tumbuh jadi besar lol 
According to the article, he has been promoting under the name 'Rap Monster' for about five years, since the end of 2012. But the name was a bit long, and at some point, he started to introduce himself as Rapmon or RM, rather than the full name Rap Monster.…

EatLynn: Trying Korean Food at K-Fry Urban IOI Mall City

Image
Assalamualaikum and hello earthling!

Happy November everyone. I'm now back at the university after having my mid semester break. A week surely are not enough for everyone, but at least I can go back home makes me happy. Now, it is time to keep back on track and focus more for my first semester.




Bila cuti ni yang paling menarik bila dapat keluar makan dengan kawan. I miss Arfah a lot when I'm in Sarawak, so it is nice to meet her. Both of us memang minat kpop sangat, dan memang kami berdua sangat suka makanan Korea, jadi bila nak ajak dia makan makanan Korea tak jadi masalah pun.

In this post, I want to share my experience trying new Korean restaurant at IOI City Mall, which is K-Fry Urban. K-Fry (slang for Korean Fried Chicken) recreates Korean style restaurant which serve Korean food with a wholesome and modern twist. This is their third branch as the first restaurant is at Johor Bahru and the other is at Batu Pahat, Johor.

This is not my first time eating Korean food. There…

Review: Peripera Peri's Ink Velvet f/w2016

Image
Assalamualaikum and hello earthling,
I'm back again! Happy October everyone. Hari ni Adlin nak buat review tentang Peripera Peri's Ink Velvet fall/winter 2016 shades. Peripera memang dikenali sebab liptint diorang, dan masa first launched Peri's Ink liptint, semua orang cakap bagus sangat dan tahan lama. Sekarang ni, Peripera dah banyakkan product makeup diorang, termasuklah ada mascara, bb cushion, colour corrector dan beberapa product yang lain.
This time, the release velvet version of Peri's Ink liptint with more MLBB (My Lips But Better) colours. Adlin nak focus dekat dua shades dalam fall/winter 2016 colours iaitu No.6 - Celeb Deep Rose and No.7 - Dollish Beige Rose.

Adlin nak tunjuk packaging dia masa dalam kotak, but I'm so dumb and I throw the box away huhuhu forgive me for my mistake. Tapi dekat belakang kotak tu mostly written in Korean characters (hangul). Even Adlin pandai baca hangul, tapi Adlin tak faham apa yang Adlin baca, so rasa tak guna juga kal…

Fangirl mode: Love yourself-Her by BTS

Image
Assalamualaikum and greeting everyone,

As you guys know, I'm a big fan of Bangtan Seonyeondan or Beyond The Scene or simply known as BTS and I really can't help myself to like them. This time, they are back with new mini album "Love Yourself: Her" with the new music video, DNA. There are 9 songs in the album, including a skit- Billboard Music Award Speech.


Let's talk about the title track for the album first. DNA. The MV, the make up and hair are so bright colored styling. Okay, tukar kepada Bahasa Melayu hahahah Adlin suka bukan sahaja sebab warna terang dalam MV, tapi setiap member BTS nampak sangat handsome and their visual are so on point. Namjoon, Jin, Suga, Hoseok, Jimin, Taetae and Jungkook are so handsome and I literally dying for the four minutes and 15 seconds of DNA. Tapi, Adlin tak berapa hype lah dengan lagu ni. Maybe I'm getting older, or maybe kena dengar banyak kali kot. Anyway, let's get started!


Let's start with My Dear Kim Namjoon a…