Posts

Showing posts from December, 2017

Thank you and farewell 2017!

Image
Assalamualaikum and hello earthling,

My forever love!

Dua hari lagi untuk kita berada dalam tahun 2017, dan akhirnya kita bakal memasuki tahun baru 2018. Tahun baru kali ni lebih bermakna sebab 1 Januari 2018 ialah hari Isnin. A good day to start a new year.

For me, 2017 is a hectic year (every year is a hectic year for me). My life have been upside down like a roller coaster, and I do realise life is a roller coaster after all hahahaha. Ada sesetengah azam yang Adlin berjaya capai, and ada sesetengah benda memang dari dulu tak dapat capai hahaha. Adlin rasa 2017 pun a big year for my favourite boy band,  BTS. Everyone talked about them and I feel like a proud mommy seeing their big achievement.

Adlin summarise-kan apa yang berlaku sepanjang 2017 ye!

February 2017
- Nothing much happened to me as I'm still struggling at matriculation. Tapi, masa ni BTS comeback dengan lagu 'spring day' from album You Never Walk Alone and it is one of my favourite song for 2017. Lirik lagu ni sa…

I am suffering with insomnia!!

Image
Assalamualaikum and Hello earthling,

Lets appreciate the beauty of BTS first!
I am back everyone. Currently waiting for my flight alone at Kuching International Airport. My flight being delay for an hour. So, sementara tunggu tu, kita boleh update blog.
Someone help me! I seriously need some help. Lately (no.. not lately) I have been suffering for insomnia and it is getting bad each day. Adlin dah stay up for more than 36 hours now, and I am still not sleepy. Untuk hari-hari biasa pula, Adlin tidur around 1 am and wake up around 5.30 am.Even Adlin paksa diri Adlin untuk tidur, I end up pandang dinding and syiling lama-lama. 
Its kill me everyone. Otak Adlin sakit sangat sebab tak cukup tidur and my cognition become worst. I started having difficulties to concentrate about my surrounding. Panggil nama orang pun asyik salah je.
Adlin tried some tips from the internet but still the same. Antara tips yang Adlin try: 
1) Dont play with phone one hour before sleep.  - Actually turn of all screens…

Random : Major throwback!

Image
Assalamualaikum and hello earthling, 

This picture is so nice. My seven boys 
Im not feeling well for the past few days. Maybe sebab penat huhuhhu Adlin ni macam ni lah bila dekat minggu study week. Sebab Adlin ada asma, so bila tak cukup tidur ataupun penat sangat, Adlin akan kena attack. Dari zaman matriks lagi. 

3 times Nebulizer in the past 24hours



But, that is not the point of this post. 
Siapa dah dengar lagu With Seoul by BTS? 
With Seoul is a promotion song for Seoul. The music video shows a girl enjoying the beauty of Seoul, and BTS having fun recording the son. Ada scene perempuan tu pergi Namsan Tower, hanok village and banyak tempat menarik lain kat Seoul. 
Adlin is having a major throwback sebab lagu tu. Serious rindu sangat feeling nak tengok tempat orang. Maybe sebab dah lama tak pergi bercuti kot. Padahal kat Sarawak ni pun Adlin belum habis pusing hahahaha
So, disebabkan rasa rindu, Adlin pun bukak balik gallery lama. Cari balik gambar masa kat Seoul.


Please let me here ag…

Review : A love so beautiful

Image
Assalamualaikum and hello everyone,

Adlin boleh cakap yang tahun 2017 merupakan tahun yang paling tak banyak drama Adlin tengok. Adlin rasa tahun ni drama Goblin and The bride of Habaek je yang Adlin tengok. Banyak lagi drama Adlin tak tengok, macam strong woman Do Bong Soon, Weightlifting fairy Kim Bok Joo and many more. 



Lately, I'm into Chinese drama and this one is my current favourite. A love so beautiful (Native title :  致我们单纯的小美好) or also known as our pure little beauty is my first Chinese drama actually. Hahahah 
This story is about Chen Xiao Xi a short, lovely and very positive girl that falls in love with Jiang Chen, a tall, genius boy and she tried everything to pursue him. This story generally about high school love, so mestilah ada love triangle, where ada second lead character and mesti ada side couple (kita panggil apa ye. Second couple in the drama???). 

Adlin tahu cerita ni dari page Chinese Epop bila page tu post behind the scene of the drama. And sejak tu Adlin te…

Random : It's finally December!

Image
Assalamualaikum and hello everyone!

It's the third day of December. Time surely flies really fast as now it is the last month of the year. Sekejap je dah habis bulan November. 
Lagi sebulan dah nak final exam, and banyak lagi yang Adlin belum cover. To be honest, I though degree would be much easier than matriculation. But I was wrong. Dealing with homesick, and a lot and lot of assignment surely different from what I though from matriculation. Masa kat matriks dulu, semua orang cakap "Kalau dah ambil degree nanti kehidupan akan lebih tenang Tak rushing sangat macam kat matriks." Tapi belajar memang kena susahkan. Kalau tak ada kesusahan, mana nak rasa kemanisan dan nikmat belajar. 
Actually, I still wondering why did I publish this post hahahaha So, that's all from me. See you guys in next post!
PS: Siapa tengok MAMA and MMA masa cuti ni. Adlin excited sangat sebab BTS memang 3 awards from MAMA and 5 awards from MMA. Diorang punya stages pun buat adlin tersentuh lag…