Posts

Showing posts from January, 2018

LynnPlaylist: January Song recommendation!

Image
Assalamualaikum and hello earthling,

January has come to the end. Ramai yang mengadu kenapa bulan ni terasa lambat sangat berlalu. Sebenarnya sebab bulan ni bulan final exam dan kebanyakkan universiti tengah cuti semester sekarang, sebab tu terasa lambat je masa berlalu.
Anyway, ada beberapa lagu yang Adlin dengar banyak kali dalam masa satu hari tanpa bosan sepanjang bulan ni, so Adlin decide nak share sini :) 
1. Oohyo <Honey Tea>

To be honest, Adlin jarang dengar lagu yang genre k-indie macam ni. Tapi sejak dah makin berusia (uhuks) Adlin start suka lagu slow. Her voice is really soothing and soft. The MV itself is so pretty and very aesthetic. 
2. Na Haeun <So special>

Siapa kenal Na Haeun? Si comel ni selalu cover lagu dari group lain, dan akhirnya dia ada lagu dia sendiri. Suara dia sangat comel dan concept MV ni pun comel. Pergi bar tapi minum banana milk hehehe apa yang Adlin rasa menarik, baju yang Haeun pakai semua comel sangat. Geram tengok.
3. Ikon <Love Sc…

EatLynn: My obsession towards desserts are real (ft. Snow filter)

Image
Assalamualaikum and hello everyone,

January is almost done and this is my first post for January. Walaupun Adlin dah berniat untuk update blog once a week, tapi laptop Adlin buat masalah pula. Entah macam huruf 'h' dengan 'g' tak boleh digunakan. Jadi Adlin hanya type kat phone je, lepas tu re-check spelling dekat laptop. How was your first three weeks of 2018? Mine was good. Final exam berjalan dengan lancar dan Alhamdulillah result pun dah keluar. Walaupun untuk semester satu ni tak tersenarai untuk dean list, tapi I'm still proud of myself.

Anyway, kali ni Adlin cerita about my obsession towards foods. Adlin memang selalu ada soft spot untuk makanan. I mean siapa yang tak suka makanan? Especially when it comes to dessert. Pudding, cakes, caramel and all sweet things that I would never say no.

Minggu lepas minggu di mana Adlin makan banyak sangat manisan. Adlin pergi dinner event dengan family semua, and waktu dinner tu Adlin cuma makan semua kind of desserts ya…