LynnPlaylist: January Song recommendation!

Assalamualaikum and hello earthling,


January has come to the end. Ramai yang mengadu kenapa bulan ni terasa lambat sangat berlalu. Sebenarnya sebab bulan ni bulan final exam dan kebanyakkan universiti tengah cuti semester sekarang, sebab tu terasa lambat je masa berlalu.

Anyway, ada beberapa lagu yang Adlin dengar banyak kali dalam masa satu hari tanpa bosan sepanjang bulan ni, so Adlin decide nak share sini :) 

1. Oohyo <Honey Tea>


To be honest, Adlin jarang dengar lagu yang genre k-indie macam ni. Tapi sejak dah makin berusia (uhuks) Adlin start suka lagu slow. Her voice is really soothing and soft. The MV itself is so pretty and very aesthetic. 

2. Na Haeun <So special>


Siapa kenal Na Haeun? Si comel ni selalu cover lagu dari group lain, dan akhirnya dia ada lagu dia sendiri. Suara dia sangat comel dan concept MV ni pun comel. Pergi bar tapi minum banana milk hehehe apa yang Adlin rasa menarik, baju yang Haeun pakai semua comel sangat. Geram tengok.

3. Ikon <Love Scenario>


Akhirnya, abang-abang Ikon buat comeback selepas lama aktif dekat Jepun je. Adlin suka lagu yang laid back macam ni. Rasa macam dah lama tak fangirl dengan Ikon. 

4. Mamamoo <Paint Me>


One thing about mamamoo, their vocal are the best. And their visual are everything! Akhirnya kita dapat dengar Byulyi punya vocal dalam lagu ni. Hwasa, Wheein, Solar and Byul are so pretty. Im crying okay sebab lawa sangat (over je).


Ada banyak lagi lagu best. Chungha <Roller Coaster>, JBJ <My Flower>, Jung Sewoon <Baby it's u>, Late Jonghyun <shinin'> dan banyak lagi lah. Jangan tanya kenapa playlist Adlin semua lagu Korea heheh Adlin memang jarang dengar lagu lain tapi adalah juga dengar.

Ohh and siapa minat BTS kat sini angkat tangan 🙋 masa 4th Muster kat Korea hari tu, BTS buat choreography untu Best Of Me. Namjoon looking good with his white shirt. Okay okay tak fangirl. See you in next post!!
Post a Comment

Popular posts from this blog

Kenali warna dan jenis kulit kita

EatLynn: Trying Korean Food at K-Fry Urban IOI Mall City

Review: Victoria secret's perfumes