EatLynn: My obsession towards desserts are real (ft. Snow filter)

Assalamualaikum and hello everyone,

January is almost done and this is my first post for January. Walaupun Adlin dah berniat untuk update blog once a week, tapi laptop Adlin buat masalah pula. Entah macam huruf 'h' dengan 'g' tak boleh digunakan. Jadi Adlin hanya type kat phone je, lepas tu re-check spelling dekat laptop. How was your first three weeks of 2018? Mine was good. Final exam berjalan dengan lancar dan Alhamdulillah result pun dah keluar. Walaupun untuk semester satu ni tak tersenarai untuk dean list, tapi I'm still proud of myself.

Anyway, kali ni Adlin cerita about my obsession towards foods. Adlin memang selalu ada soft spot untuk makanan. I mean siapa yang tak suka makanan? Especially when it comes to dessert. Pudding, cakes, caramel and all sweet things that I would never say no.

Minggu lepas minggu di mana Adlin makan banyak sangat manisan. Adlin pergi dinner event dengan family semua, and waktu dinner tu Adlin cuma makan semua kind of desserts yang dihidangkan. Rosak teruk diet bila balik rumah.

Waktu petang Adlin lepak dekat coffee house dengan mama. Minum hazelnut coffee, vanilla brownies and durian puff. Tu pun dah manis sangat-sangat.



Santai at coffee house with mama


Vanilla brownies and durian puff

Malam pulak, Adlin makan semua jenis desserts. Dari pudding ke caramel, semua Adlin makan hahaha







This is so beautiful. Oh and korang perasan tak filter dekat setiap gambar. Adlin rasa lawa sangat filter ni. Filter ni boleh dapat dekat App Snow. Yum2 tak silap nama filter ni. 

Sampai sini je update untuk kali ni. See you in next post! 

P/S: Post ni tak ada info berguna pun hahaha

Post a Comment

Popular posts from this blog

Kenali warna dan jenis kulit kita

EatLynn: Trying Korean Food at K-Fry Urban IOI Mall City

Review: Victoria secret's perfumes