Pencarian Blog Terkemas 2015!

Hi Guys! Om buat lagi segmen. Nak tahu Apa yang lain? Mari kita check apa yang lain.

Click Gambar untuk Join Tau!!

Pencarian Blog Terkemas 2015 aku adakan untuk mencari blog yang paling paling sangat kemas. Kemas dan cantik, sedap mata memandang bila jengah belog korang. Sambil sambil tu boleh promote belog korang dan juga blogwalking sesama blogger.


Haaa apa tunggu lagi, jom join. Hadiah adalah rahsia, Goodluck!

Tag:

1. http://crownist.blogspot.my/

Sorry tag akak ni seorang je hehehe 

Comments

Muhammad Khudri said…
singgah dari segmen yang sama

http://khudrihalim.blogspot.my/2015/12/pencarian-blog-terkemas-2015.html
Hai, saya singgah melawat sini dr Segmen OmbakBergigis :) Jemput singgah ye. Semoga berjaya..
http://www.syahidahfadilah.com/2015/12/pewaris-facebook-kita-sekiranya-berlaku.html
Diya Hanun said…
Singgah melawat dari segmen yang sama :D
Baru ada masa blogwalking..hehe
http://fardiyah.blogspot.my/2015/12/pencarian-blog-terkemas-2015.html
ukhti ninja said…
Assalamualaikum wbt, bittaufiq wannajah! Ana dari segmen yang sama :)
http://ukhti-ninja.blogspot.my/2015/12/pencarian-blog-terkemas-2015.html
Amirah Azman said…
follow dan singgah dari http://eira-shamiera.blogspot.my/2015/12/pencarian-blog-terkemas-2015.html .. :)
Aisyhah Nyais said…
Goodluck..saya pon dari segmen yg sama..hihi
http://apple-crunchh.blogspot.my/2015/12/pencarian-blog-terkemas-2015.html
Mimi Kyumi said…
Singgah sini..Mimi pun join jgk..Hehehe

http://mimirheem.blogspot.my/2015/12/pencarian-blog-terkemas-2015.html

Erhh..Sory..Lambat blogwalking ..
Good Luck,semoga ada rezeki awak menang kontest ni amin.

saya datang dari kontest yang sama..

http://izyanyancinnamon.blogspot.my/2015/12/pencarian-blog-terkemas-2015.html
Aisyhah Nyais said…
Goodluck.. Dan tahniah tersenarai pendek buat kali kedua...singgah jap sini..hohoho
Aisyhah Nyais said…
Goodluck.. Dan tahniah tersenarai pendek buat kali kedua...singgah jap sini..hohoho

Popular posts from this blog

Kenali warna dan jenis kulit kita

Review: Victoria secret's perfumes

EatLynn: Trying Korean Food at K-Fry Urban IOI Mall City