Langkawi trip

Assalamualaikum,



Before that, let's congrats our 13 boys yang menang their first rookie award dekat Seoul Music Award hari tu. I'm crying hahaha Congratulation to Seventeen. Korang layak menang award ni. Manse manse manse yeah~~ Lagi satu, siapa perasan Adlin dah tukar new look kat blog. Okay tak? Hehehe

Adlin sebenarnya baru balik dari short vacation kat Langkawi. Bukan vacation sangat, Adlin temankan nenek Adlin, dah lama nenek tak jalan ke Langkawi katanya. 

Apa yang paling best, okay Adlin jakun, first time naik bas dari KLIA2-MUAR. First experince Alhamdulillah berjaya jugak. Tak sesat hahahaha. Bas Airport Coach, sangat selesa dan sangat luas dekat bahagian kaki tu. 


Nampak tak tu jakun? Hahahaha

Adlin kat langkawi 3 hari je. Rombongan makcik-makcik, nenek-nenek je. Hahahah 


My nenek hahahaha

Rombongan ni tak pergi pun island hopping ke, naik cable car ke, cuma seharian pergi shopping. Shopping minyak gamat, shopping chocolate, shopping pinggan mangkuk.

Adlin tak shopping lah pinggan mangkuk semua, adlin beli nutella je hahahahaha. 


Bila balik semalam, timbang badan naik 3kg+. Salahkan nutella hahahaha

Anyway, sekarang Adlin tengah tunggu no nak buat passport, pergi Korea yeyy!! Berdua je dengan Kak Ain aka akak yang akan meneman Adlin kat Korea nanti. See you next time!




Post a Comment

Popular posts from this blog

Kenali warna dan jenis kulit kita

EatLynn: Trying Korean Food at K-Fry Urban IOI Mall City

Review: Victoria secret's perfumes