Random talk: Sorry

Assalamualaikum,

Sebulan kita tidak berjumpa, I miss my blog so much. Bulan February berlalu dengan sangat pantas, tak terkejar Adlin. Bila dah lama tak buka blog, bahasa untuk tulis blog pun semakin hilang. Lagi-lagi bila dah lama tak guna otak, tatabahasa ejaan pun dah tak betul.

Adlin baru habis tengok cerita My neighbor, Charles. Memang kalau ada masa Adlin akan tengok cerita ni, tengok kesusahan orang yang berjauhan daripada keluarga, terpaksa berpindah dari negara sendiri untuk mencari nafkah. So bila tengok cerita macam ni, Adlin boleh batalkan niat Adlin yang selalu berangan nak duduk Korea konon-kononya. Tapi, dia banyak tunjuk orang Islam yang duduk dekat Korea. Patutnya kena lah tunjuk kan?

Tapi yang paling penting, ada lebih kurang seminggu untuk ambil result SPM. Ya Allah seramnya. Adlin tak bersedia lagi, rasa macam tak nak ambil je result, tapi kalau tak ada result macam mana nak mohon universiti kan? Tak pe lah, just berdoa yang terbaik. Batch 98 mesti boleh! Hwaiting!!

Adlin dah habis idea nak menulis sekarang. Tak mengapa, lepas ni Adlin cari topic untuk cerita ye. Adlin mungkin akan buat review on my new lip tint from Tony Moly, glittery lilac planner from Typo, and my preparation to Korea. See you soon!
Post a Comment

Popular posts from this blog

Kenali warna dan jenis kulit kita

EatLynn: Trying Korean Food at K-Fry Urban IOI Mall City

Review: Victoria secret's perfumes