Haul : Watson #1

Assalamualaikum,

Hari ni Adlin nak share sikit products yang Adlin beli dekat Watson semalam. Watson sangat berhantu, sebab setiap kali masuk Watson mesti terambil sesuatu hahaha And kali ni niat Adlin nak buat member card dekat Watson tercapai juga, sebab before this mesti ada je halangan kalau Adlin nak buat member card.

Anyway, lets get started!

1. Bifesta make up remover cotton wipes 

This is my first time using water-based make up remover, and benda ni dalam bentuk tisu basah, so senang nak bawak, tak perlukan cotton. Since this produt is from Japan, tak ada tulisan english langsung dekat packaging. 

Bahagian hadapan


Semua in Japanese T.T

Apa yang buat Adlin beli ialah ada plastic lain yang balut so ada english translation dekat plastic tu. 

Bifesta cleansing sheets <bright up> for combination skin.
-Removes make up thoroughly without additional cleansing.
-Simply wipe to remove makeup and get ready to bed as soon as possible
  * washing face again washes off moisturizing ingredients. If really a must, rinse fae with water only.
- No sticky feeling after use.
- Replacement for morning cleansing right at your bedside. 
- For touch up o removal of errors during makeup.
- Removes sunblock on bare skin.
- Soft cotton sheet that is gentle to skin.
- Plastic cap is specially to retain moisture of cotton sheets for a longer period.




Adlin dah try sekali masa nak tanggalkan makeup semalam, and memang memudahkan kerja. Lipstick dengan eyebrows liner pun senang nak hilangkan, tak payah pakai another eyes remover ke apa. Tapi adlin tak try lagi kalau guna dekat liptint akan hilang ke tak.

2. Bio-essence miracle bio water.

Adlin suka pakai face mist, terutama kalau kita tak pakai makeup, at least bila ada face mist, terasa ada something kat muka, tak rasa ringan sangat. Tapi ni first time Adlin nak guna jenama bio-essence sebab sebelum ni pakai jenama Clinique tapi mahal sangat tak mampu huhuhu


Abaikan katil yang bersepah. Sebab botol bulat tak tahu nak ambil gambar macam mana.



Bio-essence miracle bio water
- Bio-essence miracle bio water is formulated with bio-energy technology which is well known for its benefits in dermatology. The miracle bio water is lowest in salt content and minerals to ensure fastest cooling, soothing and calming effect. It is formulated to be pH-balanced and  hypoallergenic which is ideal for sensitive skin. It is a miracle bio water with 20 excellent efficacies.

So far adlin dah try, baru dua kali. Sebab Adlin pakai after cuci muka, before pakai toner and Adlin rasa Clinique punya is better for my skin. Tak apalah, kita tengok result sampai habis satu botol.

3. My Scheming Milk Extract Brightening Mask.

Finally, after memasang niat nak beli my scheming masks, akhirnya tercapai juga. And terus beli 5 masks yang berbeza dari jenama yang sama. Anyway kalau Adlin dah pakai, Adlin akan buat satu post untuk My Scheming maks.




Milk Extract Brightening mask.
- Milk possesses abundant butter fat, protein, vitamin A, vitamin B, vitamin E, and minerals. It can enhance skin's moisture, tend to absorb by skin, prevent skin from dryness, and smoothen wrinkles and lines. The mask is to refine skin, enhance sheen, revive elasticity. It will give your skin softness, lightness, mildness and fineness. 

4. My Scheming Herbal Anti-Acne Mask

Bila Adlin nampak anti-acne, adlin terus ambil sebab dahi adlin ada jerawat. Dahi adlin bukan jerawat tau, macam ruam tapi tak baik-baik, dari dulu lagi. Geram nya. Adlin beli dua mask ni sebab nak tengok berkesan ke tak.



Herbal anti-acne mask.
- The mask contains orris and green tea extracts, which can balanced oil secretion and relieve youth oily skin problems. Allantoin, hamamelis, and ohamomile extracts in the mask can relieve skin problems, reduce inflammation and pores, moisturize skin, improve skin quality and prevent an allergic reaction. 

4. My Scheming Bird's Nest Collagen Hydrating Mask.

Untuk packaging, adlin bagi 4.8/5, sebab dalam semua mask, packagung ni paling lawa. Siap kilat-kilat lagi.



Bird's nest collagen hydrating mask.
- Bird's nest has been regarded as rare material for skin beauty, which contain natural proteins and minerals. Collagen is able to enhance skin moisture, brighten skin, and give you a red glow face. The mask which contains bird nest and collagen provide skin double moisture, and keeps sheen and lightness and elasticity to your face. It advanced moisture factor prevents skin from dryness, coarseness, and aging to improve and renew skin, and enhance metabolism. It has good effects on reinforcing skin elasticity and prevent from wrickles and lines.

5. My Scheming Aloe Vera + Vitamin E Mask

Adlin suka mask yang buat kulit kita calm, and adlin tertarik dengan mask ni.



Aloe vera + vitamin e
- The mask adds natural aloe vera extract which possesses rare amino acid, proteins, vitamins. It provides skin with abundant moisture, mends skin, promote metabolism, and nourishes skin with sufficient nutrients. Vitamin E is an essential element for anti-oxidant which brightens and whitens skin colour, provides you a lighting, smooth, brilliant skin. It is easy to you to have a beautiful face.


So, thats it for today :) 
2 comments

Popular posts from this blog

Kenali warna dan jenis kulit kita

Review: Victoria secret's perfumes

EatLynn: Trying Korean Food at K-Fry Urban IOI Mall City