Random : Major throwback!

Assalamualaikum and hello earthling


This picture is so nice. My seven boys 

Im not feeling well for the past few days. Maybe sebab penat huhuhhu Adlin ni macam ni lah bila dekat minggu study week. Sebab Adlin ada asma, so bila tak cukup tidur ataupun penat sangat, Adlin akan kena attack. Dari zaman matriks lagi. 


3 times Nebulizer in the past 24hours




But, that is not the point of this post. 

Siapa dah dengar lagu With Seoul by BTS

With Seoul is a promotion song for Seoul. The music video shows a girl enjoying the beauty of Seoul, and BTS having fun recording the son. Ada scene perempuan tu pergi Namsan Tower, hanok village and banyak tempat menarik lain kat Seoul. 

Adlin is having a major throwback sebab lagu tu. Serious rindu sangat feeling nak tengok tempat orang. Maybe sebab dah lama tak pergi bercuti kot. Padahal kat Sarawak ni pun Adlin belum habis pusinhahahaha

So, disebabkan rasa rindu, Adlin pun bukak balik gallery lama. Cari balik gambar masa kat Seoul.



Please let me here again T.T
Post a Comment

Popular posts from this blog

Kenali warna dan jenis kulit kita

EatLynn: Trying Korean Food at K-Fry Urban IOI Mall City

Review: Victoria secret's perfumes