Review : A love so beautiful

Assalamualaikum and hello everyone,

Adlin boleh cakap yang tahun 2017 merupakan tahun yang paling tak banyak drama Adlin tengok. Adlin rasa tahun ni drama Goblin and The bride of Habaek je yang Adlin tengok. Banyak lagi drama Adlin tak tengok, macam strong woman Do Bong Soon, Weightlifting fairy Kim Bok Joo and many more. 



Lately, I'm into Chinese drama and this one is my current favourite. A love so beautiful (Native title :  致我们单纯的小美好) or also known as our pure little beauty is my first Chinese drama actually. Hahahah 

This story is about Chen Xiao Xi a short, lovely and very positive girl that falls in love with Jiang Chen, a tall, genius boy and she tried everything to pursue him. This story generally about high school love, so mestilah ada love triangle, where ada second lead character and mesti ada side couple (kita panggil apa ye. Second couple in the drama???).  

Adlin tahu cerita ni dari page Chinese Epop bila page tu post behind the scene of the drama. And sejak tu Adlin terjebak dengan drama ni. Despite the language barrier (I dont speak Chinese) and for me finding a Chinese drama with English subtitles sangat susah. Jarang sangat nak jumpa, and Adlin tengok drama ni pun kat youtube sebab susah nak jumpa kat page lain.

This drama is seriously so cute. The main girl character, Chen Xiao Xi (Chen Yue) serious comel sangat. She is a bubbly and very lovely character. While, the main male character Jiang Chen (Hu Yi Tian) is freaking handsome. Adlin tak tahu lah kenapa, tapi Adlin rasa muka dia sama macam Park Bogum. And he is so tall. I mean tinggi dia 188cm while the main girl tu baru 160cm. Maybe because of the height difference, buat Adlin makin suka dengan main characters of this drama.

Short Xiao Xi and freaking tall Jiang Chen



This one is so cute too

Tolong lah ending dia diorang berdua kahwin. Kalau tak Adlin menangis

Arghh so cute!

Kalau korang suka cerita yang santai, this one is really good drama. Tapi kalau tak silap Adlin diorang watak high school sampai episode 16 je. Bila episode 17 tu, dua-dua dah masuk university. Jiang Chen studies medicine to become a surgeon while Chen Xiao Xi studies art. Oh, and bagi sesiapa yang curious, Adlin tengok drama ni dekat youtube. Kalau korang nak tengok, boleh lah usha kat youtube juga ^^


Post a Comment

Popular posts from this blog

Kenali warna dan jenis kulit kita

Review: Victoria secret's perfumes

EatLynn: Trying Korean Food at K-Fry Urban IOI Mall City