Random: Semester two and I still miss home

Assalamualaikum and hello everyone,


Firstly, happy March everyone! We are already on our third months of the year and I'm going to turn 20 years old by next month. And Happy birthday to our Min Yoongi Jjang Jjang Man Bong Bong. Our Min Suga or our Agust D are getting older by age but not by his look. He remain unchanged since 4 years ago (maybe he become more handsome).




Anyway, I was so depressed for the few past days. Is it possible kalau kita still homesick walaupun dah 2 semester (tak termasuk kat matriks) jauh dengan keluarga? I'm kind of rindu rumah sekarang ni. Rindu keadaan bising kat rumah, rindu adik-adik, rindu makanan. It makes me cry at night sebab rindu sangat. Mengada kan?

Bila rindu kat rumah, Adlin macam tak ada tempat nak mengadu. Adlin tak nak mengadu kat mama or papa, Adlin tak nak buat mereka risau. Dan paling penting mestilah Adlin tak nak adik-adik Adlin tahu. Adlin kakak sulung, so tak nak lah nampak macam kakak sulung diorang pun tak kuat, macam mana nak jadi contoh dekat diorang. Bila Adlin cakap dengan kawan-kawan kat sini, diorang just cakap ala biasalah tu. Dah besar pun rindu rumah lagi ke? Jadi Adlin boleh luahkan kat sini je lah :(

Hari tu, Adlin ada sedikit miscommunication dengan kawan baik Adlin. Kawan yang dari form 1 bersama. Bukan miscommunication, tapi memang Adlin yang bersalah. Adlin rasa adlin ni kawan yang teruk sangat. Dia tu someone yang dah rapat sangat and memang adlin anggap dia macam family. Tapi kita orang dah make up really fast. Hahahaha kalau dia baca benda ni, wei aku minta maaf hahahaah

Anyway, Adlin nak post Lynnplaylist february and banyak benda nak post. Cuma Adlin pemalas nak type hhaha I'll try to post it as soon as possible okay?! see you guys again!
Post a Comment

Popular posts from this blog

Kenali warna dan jenis kulit kita

EatLynn: Trying Korean Food at K-Fry Urban IOI Mall City

Review: Victoria secret's perfumes