My mama is a K-drama addict

Assalamualaikum,

Setelah seminggu berjimba dan bergembira sepanjang cuti mid-sem, now I'm back to my hectic life as a KMPk's student. Back to tutorial, practical and all the tests and quizzes :') It's okay, 6 weeks to go, before habis sem 1.

Anyway, kan Adlin cakap Adlin layan scarlet heart ryeo with my family, and Adlin tak sangka yang mama Adlin akan addicted dengan Lee Jungki. Sekarang mama je lah yang layan drama tu kat rumah and cerita balik drama tu through whatsapp.

Part 1

Part 2

**klik untuk tumbesaran 


Hmm I miss my home already especially my mama. Mama pun mestilah terasa kosong rumah tu, nasib baik ada two little bunnies, Aydiel and Amsyar dekat rumah tu. Kalau tak mama mesti lagi sunyi bila anak-anak dia semua balik asrama. Cuti awal Muharram yang tiga hari tu nanti, Adlin try untuk update more okay? See you soon :D
Post a Comment

Popular posts from this blog

Kenali warna dan jenis kulit kita

EatLynn: Trying Korean Food at K-Fry Urban IOI Mall City

Review: Victoria secret's perfumes