Random : Finally its semester break time

Assalamualaikum,

Finally, it's semester break time. Gosh how happy am I right now. After 6 months, there is no crybaby Adlin anymore. Teringat masa the first two weeks in matriculation, Adlin adalah manusia yang paling kuat menangis dalam bilik tu. Sikit-sikit nangis, ATM rosak pun nangis hahahaha tapi sekarang Adlin dah tak nangis. Dalam enam bulan ni jugak, Adlin belajar banyak benda, jumpa kawan-kawan baru, roommates yang sama-sama masuk air, jumpa abang senior sem 3 yang comel sampai terjadi crush hahahahaha

B2T10a yang cuma ada dua lelaki. Maklumlah kelas biology memang tak ramai lelaki

Roommates *insert heart emoji banyak2* 
Kitaorang ni sumpsh macam belangkas, sebab kitaorang selalu bertiga.

Bunny Jihan, Princess Ain, Catty Sabrina and Mouse Adlin
Tapi Sabrina dah tukar ke UIA PJ, sebab tu kitaorang bertiga je.

So, apa plan Adlin sepanjang cuti ni? Adlin nak update blog bebanyak hahaha sebab terasa blog telah diabaikan. Lepas tu, yang paling penting, nak buat drama marathon. Sepanjang ketiadaan Adlin, nampaknya banyak drama best. Nak tengok yang Lee Soohyuk my bae and Nam Joohyuk my sayang punya drama. Hehehe and nak tengok semua variety show Bangtan Sonyeondan yang Adlin ketinggalan. Maklumlah, kat hostel asyik tak sempat je. Banyak lagi kerja lain Adlin boleh buat selain dari tengok drama. Tak pe, dah balik ni, tebus balik.

Btw, kulit muka Adlin teruk sangat sekarang. Mungkin sebab stress, ataupun pemakanan, segala ahli keluarga jerawat mula menjajah kulit Adlin, malah bergembira atas muka Adlin. Haih stress betul. Cuti ni, nak jaga kulit elok-elok. 

Till we meet again in the next post :)

P/S: sekarang ni Ain my roommate and my other friend, Ada datang rumah Adlin. 
Ada yang acah segan

Ain kau jangan acah sangat. Aku kenal kau macam mana hahahahah
Post a Comment

Popular posts from this blog

Kenali warna dan jenis kulit kita

Review: Victoria secret's perfumes

EatLynn: Trying Korean Food at K-Fry Urban IOI Mall City