Happy 20th birthday, Datin Lin!

Assalamualaikum and hello earthling,


Happy belated birthday, Datin Lin!

For those who follows me on instagram, mesti dah tahu yang Adlin memang rajin letak hashtag #DatinLin

So yeah it's my belated birthday. My birthday is on 3 April. Disebabkan masa tu tengah mid-semester break, dapatlah celebrate sekejap walaupun kawan-kawan lain masih belum cuti. Ada dua orang ni je sanggup datang jauh-jauh dari Bangi and dari Nilai untuk celebrate dengan Adlin. Terharu sangat masa ni rasa nak menangis (tapi tak menangis).


 To be honest, Adlin rasa macam dah tua sangat je sekarang ni walaupun baru 20 tahun. Adlin rasa banyak benda yang tak dapat achieve dalam kehidupan. Adlin rasa macam pada umur 20 tahun ni, Adlin lack of knowledge and skills. Orang lain dah pandai buat itu, buat ini tapi Adlin masih lagi struggle dengan benda remeh.

Adlin ada cakap apa yang Adlin rasa ni kat someone, and kakak ni balas tak terlambat untuk kita belajar sesuatu. Ilmu tu bukan ada limit masa, bila-bila pun kita boleh belajar. Jangan terlampau push diri kita untuk sesuatu, tapi buat dengan rasa kerelaan hati.And yang paling penting, enjoy je everything yang kita buat. Adlin dah buat senarai about my bucket list, nanti Adlin share ye. Dalam bucket list tu semua benda yang Adlin nak capai Adlin tulis kat dalam tu.

If you worry too much about everything, even things that should work out don't. So, just go ahead, and do it!


Rindu family bek bek kami. 


20 and still pretty!


Flowers from Fifa! My first ever flowers from someone!!


Post a Comment

Popular posts from this blog

Kenali warna dan jenis kulit kita

Review: Victoria secret's perfumes

EatLynn: Trying Korean Food at K-Fry Urban IOI Mall City